ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 


1. Σε πόσες μέρες θα παράλαβω την παραγγελία μου ? 

- Οι παραγγελίες έρχονται σε εσάς μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ! Όλα τα προιόντα μας είναι χειροποίητα για αυτό και κάποιες φορές οι ημέρες παράδοσης διαφέρουν . Στην περιγραφή του προιόντος θα υπάρχει ετικέτα που θα εξήγει τι χρόνικο διάστημα χρειάζεται για να παράλαβετε το προιόν. 

Για παράδειγμα :                                                                                                                                                                                          Προιόντα με την ετικέτα ετοιμοπαράδατο θα μπορείτε να έχετε (εντός Αττικής) σε διάστημα 2-4 εργάσιμων ημερών.  

 Προιόντα με την ετικέτα άμεσα διαθέσιμο θα μπορείτε να  τα έχετε ( εντός Αττικής) σε διάστημα 3-6 εργάσιμων ημερών  

 Προιόντα με την ετικέτα κατόπιν παραγγελίας είναι out of stock συνεπώς θα τα παραλάβετε (εντός Αττικής) σε διαστημά 10 εργάσιμων ημερών 

Για οποιοδήποτε ενδεχόμενο καθυστέρησης εννοείται πως θα σας ενήμερωσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνου . Για την καλυτέρη επικοινωνία μας και πάνω από όλα εξυπηρέτησης σας ελεγχέτε αν είναι σωστά όλα σας τα στοιχεία πριν γίνει η παραγγελία . 

Ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την στιγμή που θα λάβουμε την παραγγελία σας και θα σας στείλουμε το επιβεβαιωτικό της μέσω e-mail .

2. Πώς μπορώ να παραγγείλω στο κατάστημα σας ? 

- Oι παραγγελίες γίνονται κατά κύριο λόγο στην πλατφόρμα μας παρόλα αυτά υπάρχει και η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο 6947586985 


3. Έχω την δυνατότητα επιστροφής ? 

- Ναι , υπάρχει αυτύ η δυνάτοτητα , παρόλα αυτά η παραγγελία σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5 απο την ημερομηνία παράδοσης οπως αναφέρεται και στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ. Επίσης απαραίτητο είναι το προιόν να βρίσκεται στην αρχική καταστάση μόνο έτσι θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας . Κρατάμε την ευθύνη να σας επιστρέψουμε όλο το ποσό αν το προίον έρθει στην πόρτα σας ελαττωματικό . Αν για οποιονδήποτε άλλο λόγο ζητήσετε επιστροφή δεν θα σας επιστραφούν τα χρήματα της εταιρείας ταχυμεταφορών. 

*Αν η παραγγελία γίνει με αντικαταβολή τότε σε περίπτωση επιστροφής αυτό σημαίνει αλλάγη , δεν υπάρχει η δυνατότητα να σας επιστρέψουμε χρήματα .

3. Ποιά είναι τα έξοδα αποστολής ? 

Τα έξοδα αποστολής για όλες της περιοχές εντός Αττικής ειναι 3 ευρώ και η μεταφορική που συνεργάζομαστε είναι τα ΕΛΤΑ . 

Σε περιπτώση που επιλέξετε να πάρετε την παραλάβετε την παραγγελία σας απο το κοντινότερο υποκατάστημα ΕΛΤΑ της περιόχης τα μεταφορικά ειναι 1,5 ευρώ 

Τα έξοδα αποστολής για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4 ευρώ. 

*ΜΥΣΤΙΚΟ!!! Αν η παράγγελια σου είναι πάνω απο 50 ευρώ δεν θα πληρώσεις μεταφορικά !! 

4. Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω ? 

Υπάρχουν 3 μέθοδοι πληρωμής 

Α. Πιστωτική / Χρεωστική 

Β. Aντικαταβολή με επιβάρυνση 2 ευρώ 

Γ. Κατάθεση 

Eθνική Τράπεζα IBAN : GR4101404320432002002003514

5. Εφόσον είστε κατάστημα χειροποίητου κοσμήματος θα μπορούσα να σας στείλω δείγμα κάποιου σχεδίου που έχω βρει στο διαδίκτυο ή έχω σκεφτεί και να μου το φτιάξετε? 

Ναι, γίνεται. Παρ΄όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε θα πρεπει πρώτα να μας στείλετε το σχέδιο για να δούμε αν ανήκει σε κάποια από τις τεχνικές που δουλεύουμε, έπειτα να δούμε την διαθεσιμότητα των Α' Υλών και να σας στείλουμε απάντηση και την τιμή του.