Άντρες και Κόσμημα

2020-03-13

Αυτή την βδομάδα θα ασχολήθουμε με τα αντρικά κοσμήματα.

Η Αρσινόη μελετάει συχνά γύρω απο το ανδρικό κόσμημα έτσι ώστε να έχει στοχεύμενες δημιουργίες που θα προσελκύσουν τα κατάλληλα άτομα στην πλατφόρμα της ! 
Σε αυτό το άρθρο θα μίλησουμε γύρω απο τα στερεότυπα που υπάρχουν γύρω απο αυτό το θέμα και στην συνέχεια θα δώσουμε μικρά tips που θα απογειώσουν την εμφανισή σας !!! 

Ας ξεκινήσουμε με την κυρίαρχη άποψη γύρω απο το ανδρικό κόσμημα. Μεγάλη ομάδα ανθρώπων τείνει να κολλάει την λέξη κόσμημα δίπλα στην λέξη γυναίκα και να θεωρεί υπερβολή την υπαρξή τους στο αντρικό κοινό . Αντ' αυτού τα ανδρικά κοσμήματα μετρούν πολλά χρόνια στον χώρο της μόδας καθώς ψάχνοντας ανακαλύπτουμε ότι σε αυτόν τον χώρο αποτελούν σύμβολο δύναμης και πλούτου σε έναν άντρα. Επίσης μιας και η σύνηθης αντρική εμφάνιση είναι πιο ατιμέλητη , η ύπαρξη κοσμήματων κεντρίζουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των γύρων τους ! Συνεπώς μια ευκαιρία σε αυτήν την στυλιστική προσθήκη το πιο πιθανό είναι να σας ανταμείψει. 

Κλείνοντας όμως αυτό το κομμάτι του άρθρου , προφάνως πρέπει να κράταμε κάποια ισσοροπία ανάμεσα στα 2 φύλλα. Συνεπώς είναι πιο αισθητικά άρτια μία μίνιμαλ τοποθέτηση όσον αφορά τα ανδρικά κοσμήματα.      Τι σημαίνει αυτό ?                                                                                                                                        Σίγουρα πρέπει να αποφεύγονται οι μεγάλοι όγκοι , όπως και τα πολλά διαφορετικά κοσμήματα σε μία εμφάνιση. Για παράδειγμα , ενα απο τα μεγαλύτερα trends όσον αφορά το κόσμημα είναι οι πολλές σειρές σε βραχιόλια ή τα διαφορετικά μήκη σε κολιέ και αλυσίδες . Παρόλο που αυτό ισχύει και στα ανδρικά κοσμήματα είναι καλό να κρατιέται σε πιο ήσυχα επίπεδα απο όσο θα επιτρεπόταν σε μια γυναικεία εμφάνιση. 


Tip!!! 

Ένα απο τα βασικότερα λάθη που παρατηρούνται στις ανδρικές εμφανίσεις είναι οι λάθος χρωματικές επιλογές βάση της επιδερμίδας τους . Πολύ πιθανό να το θεώρησετε ψιλά γράμματα , αλλα αν συγκρίνουμε τον εαυτό μας με μία σωστή και μία '' λάθος '' επιλογή , θα καταλάβουμε τις διαφορές 

Μιλώντας πιο συγκεγκριμένα αν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος είναι πιό αρμονικές σε εσάς αποχρώσεις του μπλε ή του πράσινου και σας ταιριάζουν τέλεια τα ασημένια κοσμήματα. 

Αντίθετα αν έχετε ζεστό τόνο δέρματος σας πηγαίνουν αντίστοιχα οι πιο θερμές αποχρώσεις όπως του κίτρινου και συνεπώς τα χρύσα κοσμήματα .


Στο eshop μας αυτή την στιγμή ύπαρχουν αρκετές επιλογές στα ανδρικά κοσμήματα , οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς! Ρίξτε μια ματία!!!.